Debijlesstudent is in september 2012 mede opgericht door Thomas Smit. In mijn middelbare schoolperiode kwam ik voor het eerst in aanraking met bijles en huiswerkbegeleiding. Ik merkte dat er vaak een tekort is aan goede individuele- en huiswerkbegeleiding van leerlingen. Voor dit probleem wilde ik de betaalbare oplossing bieden. Zo is DeBijlesStudent ontstaan. Inmiddels hebben wij ruim 6 jaar ervaring op het gebied van huiswerkbegeleiding, examentraining, lentescholen en individuele bijles op 8 vestigingen. DeBijlesStudent werkt samen met een groot aantal middelbare scholen in de regio. Met trots kunnen wij u melden dat onze groep van meer dan 250 studenten dagelijks voor u klaarstaan om uw kind weer op weg te helpen.

DeBijlesStudent aangesloten bij de LVSI, een kwaliteitskenmerk voor gewaardeerde huiswerkinstituten. DeBijlesStudent biedt de extra ondersteuning die uw kind door hun schoolcarrière helpt.

De Bijlesstudent Thomas Smit

Thomas Smit

Mijn naam is Thomas Smit. Ik coördineer de individuele bijlesaanvragen. Individueel en op maat, dat is het uitgangspunt van onze 1-op-1 bijlessen. Momenteel volg ik de master arbeid en onderneming aan de Universiteit van Amsterdam. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met mij op.

Heeft u vragen ?