debijlesstudent_thomas_zw_01

Thomas Smit

Mijn naam is Thomas Smit. Ik coördineer de individuele bijlesaanvragen. Individueel en op maat, dat is het uitgangspunt van onze 1-op-1 bijlessen. Momenteel volg ik de master arbeid en onderneming aan de Universiteit van Amsterdam. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met mij op.

bijlesstudent_david_zw_

David Baarspul

Mijn naam is David Baarspul. Binnen DeBijlesStudent ben ik verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding op scholen en de financiën. Dit doe ik nu al vier jaar met veel plezier. Naast deze werkzaamheden studeer ik een Master in Governing Europe aan de Universiteit van Amsterdam. U kunt mij altijd bellen of mailen voor vragen over huiswerkbegeleiding.

debijlesstudent_olivier_zw_01

Olivier Schipper

Mijn naam is Olivier Schipper. Ik ben coördinator van de Spinozalaan. Daarnaast zorg ik voor de coördinatie en administratie van verschillende locaties. Naast DeBijlesStudent volg ik de master ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden. Voor algemene vragen of vragen over huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Heeft u vragen ?