Debijlesstudent is opgericht in September 2012  door David Baarspul  en Thomas Smit. In onze middelbare schoolperiode kwamen voor het eerst in aanraking met bijles en huiswerkbegeleiding. Wij merkten dat er vaak een tekort is aan goede individuele- en huiswerkbegeleiding van leerlingen. Voor dit probleem wilden wij de betaalbare oplossing bieden. Zo is DeBijlesStudent ontstaan. Inmiddels hebben wij ruim 6 jaar ervaring op het gebied van huiswerkbegeleiding, examentraining, lentescholen en individuele bijles op 8 vestigingen. DeBijlesStudent werkt samen met een groot aantal middelbare scholen in de regio. Met trots kunnen wij u melden dat onze groep van meer dan 250 studenten dagelijks voor u klaarstaan om uw kind weer op weg te helpen.

DeBijlesStudent aangesloten bij de LVSI, een kwaliteitskenmerk voor gewaardeerde huiswerkinstituten. DeBijlesStudent biedt de extra ondersteuning die uw kind door hun schoolcarrière helpt.

De Bijlesstudent Thomas Smit

Thomas Smit

Mijn naam is Thomas Smit. Ik coördineer de individuele bijlesaanvragen. Individueel en op maat, dat is het uitgangspunt van onze 1-op-1 bijlessen. Momenteel volg ik de master arbeid en onderneming aan de Universiteit van Amsterdam. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met mij op.

De Bijlesstudent David Baarspul

David Baarspul

Mijn naam is David Baarspul. Binnen DeBijlesStudent ben ik verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding op scholen en de financiën. Dit doe ik nu al vier jaar met veel plezier. Naast deze werkzaamheden studeer ik een Master in Governing Europe aan de Universiteit van Amsterdam. U kunt mij altijd bellen of mailen voor vragen over huiswerkbegeleiding.

Heeft u vragen ?