2e Schuytstraat – Den Haag

Vanaf 1 november 2017 start op onze eigen locatie op de 2de Schuytstraat 115A in Den Haag de huiswerkbegeleiding. Dit is een centraal gelegen plek in Duinoord/het Statenkwartier, vlakbij onder andere het Zorgvliet en Haganum, die uitstekend bereikbaar is met de fiets of het openbaar vervoer. Tijdens de pauzes is het voor de leerlingen mogelijk om gebruik te maken van onze tafeltennistafel. Er is ook een lounge plek aanwezig waar de leerlingen even kunnen relaxen en bijpraten na een na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding wordt in drie aparte ruimtes gegeven. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen bij DeBijlesStudent huiswerkbegeleiding volgen.

Dorpscentrum Oegstgeest

Op onze locatie in Oegstgeest, aan de Lijtweg 4, vindt de huiswerkbegeleiding plaats. Dit is een centraal gelegen dorpscentrum welke uitstekend bereikbaar is met de fiets of het openbaar vervoer. De huiswerkbegeleiding wordt in de Gele Kamer gegeven. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. Daarnaast helpen wij de leerlingen met het plannen en structuur aanbrengen. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen bij DeBijlesStudent huiswerkbegeleiding volgen.

’s Gravendreef in Den Haag

DeBijlesStudent zal ook komend jaar de huiswerk begeleiding verzorgen op het ’s Gravendreef College. Door de goede samenwerking met het ’s Gravendreef College kunnen we de leerlingen optimaal begeleiden. De huiswerk begeleiding biedt een rustige werkplek aan waar leerlingen vakinhoudelijk geholpen worden. Daarnaast helpen we de leerlingen met plannen en structuur aanbrengen. De huiswerk begeleiding vindt plaats van 15:00 tot 17:00 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

’s Gravendreef College Leidschendam

Vanaf 1 oktober start DeBijlesStudent met huiswerk begeleiding op het ’s Gravendreef College Leidschendam. Er zal actief met de school worden samengewerkt om de huiswerk begeleiding goed te laten aansluiten op de lesmethodes van de school. De huiswerk begeleiding biedt een rustige werkplek aan waar leerlingen vakinhoudelijk geholpen worden. Daarnaast helpen we de leerlingen met plannen en structuur aanbrengen. De huiswerk begeleiding vindt plaats van 15:00 tot 17:00 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

Vrije School Den Haag

DeBijlesStudent geeft al een aantal jaar huiswerkbegeleiding op de Vrije School. De huiswerk begeleiding sluit perfect aan op het schoolsysteem van de Vrije School. DeBijlesStudent werkt namelijk actief samen met coördinatoren van de Vrije School. De huiswerk begeleiding biedt een rustige werkplek aan waar leerlingen vakinhoudelijk geholpen worden. Daarnaast helpen we de leerlingen met plannen en structuur aanbrengen. De huiswerk begeleiding vindt plaats van 15:30 tot 17:30 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

Spinozalaan Voorburg

Op onze locatie in Leidschendam-Voorburg zal vanaf 1 september de huiswerk begeleiding weer starten. De Spinozalaan is centraal gelegen in de nabijheid van enkele middelbare scholen en is zowel per fiets als met het OV uitstekend te bereiken. Wij hebben 3 ruime lokalen tot onze beschikking waar de huiswerk begeleiding plaatsvindt. In deze stilteruimtes lopen de studenten rond om de leerlingen te helpen met hun maak- en leerwerk. Daarnaast helpen wij de leerlingen met het plannen en structuur aanbrengen.

Vlietland College

DeBijlesStudent geeft al een aantal jaar huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden. De huiswerkbegeleiding wordt verzorgd door ervaren studenten. Onze bijlesstudenten begeleiden uw zoon of dochter bij het maken van huiswerk. Daarnaast wordt er ook extra aandacht besteed aan het maken van een haalbare planning en studeren voor toetsen. Er wordt in stille ruimtes gewerkt en alle leerlingen kunnen altijd bij onze studenten terecht voor vragen. Voordat uw kind naar huis gaat, wordt het werk nagekeken. De huiswerk begeleiding sluit perfect aan op het schoolsysteem omdat  DeBijlesStudent actief samen werkt met coördinatoren van het Vlietland College. De huiswerkbegeleiding biedt een rustige werkplek aan waar leerlingen vakinhoudelijk geholpen worden.