Dorpscentrum Oegstgeest

Op onze locatie in Oegstgeest, aan de Lijtweg 4, vindt de huiswerkbegeleiding plaats. Dit is een centraal gelegen dorpscentrum welke uitstekend bereikbaar is met de fiets of het openbaar vervoer. De huiswerkbegeleiding wordt in de Gele Kamer gegeven. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. Daarnaast helpen wij de leerlingen met het plannen en structuur aanbrengen. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen bij DeBijlesStudent huiswerkbegeleiding volgen.

’s Gravendreef in Den Haag

DeBijlesStudent zal ook komend jaar de huiswerkbegeleiding verzorgen op het ’s Gravendreef College. Door de goede samenwerking met het ’s Gravendreef College kunnen we de leerlingen optimaal begeleiden. De huiswerkbegeleiding biedt een rustige werkplek aan waar leerlingen vakinhoudelijk geholpen worden. Daarnaast helpen we de leerlingen met plannen en structuur aanbrengen. De huiswerkbegeleiding vindt plaats van 15:00 tot 17:00 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

’s Gravendreef College Leidschendam

Op het ’s Gravendreef College Leidschendam vindt er huiswerkbegeleiding plaats via DeBijlesStudent. Er wordt actief met de school worden samengewerkt om de huiswerkbegeleiding goed te laten aansluiten op de lesmethodes van de school. De huiswerkbegeleiding biedt een rustige werkplek aan waar leerlingen vakinhoudelijk geholpen worden. Daarnaast helpen we de leerlingen met plannen en structuur aanbrengen. De huiswerkbegeleiding vindt plaats van 15:00 tot 17:00 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

Vrije School Den Haag

DeBijlesStudent geeft al een aantal jaar huiswerkbegeleiding op de Vrije School. De huiswerkbegeleiding sluit perfect aan op het schoolsysteem van de Vrije School. DeBijlesStudent werkt namelijk actief samen met coördinatoren van de Vrije School. De huiswerkbegeleiding biedt een rustige werkplek aan waar leerlingen vakinhoudelijk geholpen worden. Daarnaast helpen we de leerlingen met plannen en structuur aanbrengen. De huiswerkbegeleiding vindt plaats van 15:30 tot 17:30 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

Spinozalaan Voorburg

Op onze locatie in Leidschendam-Voorburg zal vanaf 1 september de huiswerkbegeleiding weer starten. De Spinozalaan is centraal gelegen in de nabijheid van enkele middelbare scholen en is zowel per fiets als met het OV uitstekend te bereiken. Wij hebben 3 ruime lokalen tot onze beschikking, waar de huiswerkbegeleiding plaatsvindt. In deze stilteruimtes lopen de studenten rond om de leerlingen te helpen met hun maak- en leerwerk. Daarnaast helpen wij de leerlingen met het plannen en structuur aanbrengen.

Vlietland College

DeBijlesStudent geeft al een aantal jaar huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden. De huiswerkbegeleiding wordt verzorgd door ervaren studenten. Onze bijlesstudenten begeleiden uw zoon of dochter bij het maken van huiswerk. Daarnaast wordt er ook extra aandacht besteed aan het maken van een haalbare planning en studeren voor toetsen. Er wordt in stille ruimtes gewerkt en alle leerlingen kunnen altijd bij onze studenten terecht voor vragen. Voordat uw kind naar huis gaat, wordt het werk nagekeken. De huiswerkbegeleiding sluit perfect aan op het schoolsysteem omdat  DeBijlesStudent actief samenwerkt met coördinatoren van het Vlietland College. De huiswerkbegeleiding biedt een rustige werkplek aan waar leerlingen vakinhoudelijk geholpen worden.