Ben jij tussen de 10 en 17 jaar en wil jij in de schoolvakantie jouw eigen game ontwerpen?

Leren programmeren voor tieners

Dit kan tijdens het Skillslab van DeBijlesStudent maak jij in 3 dagen jouw eigen game. Je leert hoe een computer werkt en raakt bekend met programmeersoftware. Tijdens skillslab krijg je in kleine groepjes uitleg van onze enthousiaste begeleiders. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kan jij al je vragen stellen. Na 3 dagen ben jij bekend met coderen en zie je dat coderen creatief en super uitdagend is. Aan het einde van dit skillslab kan jij jouw eigen game aan ouders en vrienden laten zien!

Het skillslab start om 09:30 uur en eindigd om 14:00 uur. Je krijgt telkens een stukje uitleg waarna je direct zelf aan de slag gaat. We vinden het belangrijk dat je zelf je fouten ontdekt, maar mocht je toch vastlopen dan word je direct geholpen. Voorkennis over coderen is niet vereist en skillslab is voor elk niveau.

DeBijlesStudent skillslab wordt gegeven in de voorjaarsvakantie in Voorburg op de Spinozalaan 33.

Ben jij?

  • Tussen de 10 en 17 jaar
  • Geïnteresseerd in programmeren
  • Creatief en kan je kritisch nadenken

Geef je dan op voor DeBijlesStudent skillslab.

Inschrijven Skillslab cursus programmeren

De nieuwe cursus zal plaatsvinden in de Voorjaarsvakantie van 2019.
Afgelopen jaar was een groot succes en voor dit jaar zijn er al veel inschrijvingen binnen. Schrijf daarom nu in met onderstaand formulier, het aantal plekken is beperkt.

DeBijlesStudent Skillslab kost slechts 150 euro voor 3 dagen cursus. Lunch, thee en koekjes zijn inbegrepen in de prijs.

Adres:
Spinozalaan 33
2273 XC Voorburg

www.debijlesstudent.nl