’s Gravendreef in Leidschendam en Den Haag

DeBijlesStudent zet ook dit jaar weer de samenwerking voort met het ’s Gravendreef College in Leidschendam en Den Haag. We werken actief samen met de scholen om de huiswerkbegeleiding goed aan te laten sluiten op de lesmethodes. De begeleiding vindt plaats op een rustige plek waar leerlingen geholpen worden met onder meer hun huiswerk. De huiswerkbegeleiding is van 15:00 tot 17:00 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

Vrije School Den Haag

Na een succesvol eerste jaar zal DeBijlesStudent ook dit jaar de huiswerkbegeleiding verzorgen op de Vrije School in Den Haag. We werken actief samen met de coördinatoren van de Vrije School om de begeleiding perfect op het schoolsysteem aan te laten sluiten. De huiswerkbegeleiding vindt plaats op een rustige plek waar elke leerling zich goed kan concentreren. De huiswerkbegeleiding is van 15:30 tot 17:30 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

Wellantcollege Madestein in Den Haag

DeBijlesStudent start een samenwerking met het Wellant Madestein in Den Haag. Op dinsdag en donderdag van 15:15 tot 17:15 vindt de huiswerkbegeleiding plaats. Onze huiswerkbegeleiders helpen de leerlingen met huiswerk en het maken van een haalbare planning.

Vlietland College in Leiden

In het schooljaar 2016-2017 zal DeBijlesStudent de huiswerkbegeleiding verzorgen op het Vlietland College in Leiden. In een rustige vleugel in het schoolgebouw zal van 15:15 tot 17:15 de huiswerkbegeleiding plaatsvinden. In deze uren helpen we leerlingen met maak- en leerwerk. Daarnaast helpen onze studenten met plannen en organiseren. De huiswerkbegeleiding is op maandag, dinsdag en donderdag.

Dorpscentrum Oegstgeest

In het schooljaar 2017-2018 zal DeBijlesStudent huiswerkbegeleiding verzorgen in het Dorpscentrum Oegstgeest. In de Gele kamer zal van 15:15 tot 17:15 de huiswerkbegeleiding plaatsvinden. In deze uren helpen we leerlingen met maak- en leerwerk. Daarnaast helpen onze studenten met plannen en organiseren. De huiswerkbegeleiding is op maandag, dinsdag en donderdag.

Lokaal Cultuur Centrum (LCC) Castagnet

In het schooljaar 2017-2018 zal DeBijlesStudent starten met de huiswerkbegeleiding in LCC Castagnet. Dit centrum ligt centraal in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek aan de Larikslaan 200. In een rustige vleugel in het gebouw zal van 15:00 tot 18:00 de huiswerkbegeleiding plaatsvinden. In deze uren helpen we leerlingen met maak- en leerwerk. Daarnaast helpen onze studenten met plannen en organiseren. De huiswerkbegeleiding is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Bijlesstudent partner kids in kenia