Huiswerkbegeleiding Den Haag – ’s Gravendeef College

Huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Den Haag

Het verbeteren van het schoolresultaat en het zelfvertrouwen van uw kind vinden wij heel belangrijk. Dit zijn dan ook enkele doelen van de huiswerkbegeleiding. Tijdens de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef in Den Haag lopen onze studenten rond om leerlingen te helpen met maak- en leerwerk. Aan het einde van de middag wordt het werk nagekeken.

Vestigingsmanager algemeen: Pim Hessing

Telefoon: +31 (0)6 10 31 58 48

Adres: Klaas Voskuildreef 135, 2492 JJ Den Haag

Email: sgdc@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:00-17:00

De Bijlesstudent Pim Hessing

Mijn naam is Pim Hessing. Ik ben 22 jaar oud en studeer bedrijfskunde in Rotterdam. Mijn hobbies zijn: handbal, sporten en gezellig een drankje doen met wat vrienden. Dit is mijn 5de jaar bij DeBijlesStudent. Hiervoor heb ik huiswerkbegeleiding gegeven op het s’ Gravendreef Leidschenveen en Leidschendam. Vorig jaar was ik de coördinator op het Wellant College Madestein. Ik heb veel zin in aankomend jaar, omdat dit voor mij een nieuwe uitdaging gaat worden met een nieuwe school, nieuwe leraren en leerlingen.

Vestigingsmanager bovenbouw: Isolde Dingeman

Telefoon: +31 (0)6 13 12 40 49

Mijn naam is Isolde Dingeman, 20 jaar, en ik ben vanaf aankomend jaar de coördinator van de bovenbouw van de huiswerkbegeleiding op het ‘s Gravendreef in Den Haag. Hiervoor heb ik huiswerkbegeleiding gegeven tijdens de lenteschool, waarbij de interactie met leerlingen mij veel plezier en voldoening gaf. Naast mijn job als coördinator studeer ik nu voor het derde jaar Bouwkunde aan de TU Delft. Voor vragen over de huiswerkbegeleiding is het altijd mogelijk om mij hiervoor te contacten.

Vestigingsmanager onderbouw: Bart van Gelder

Telefoon: +31 (0)6 22 00 26 24

Hallo, Ik ben Bart van Gelder, 19 jaar en woon in Nootdorp. Ik ben sinds dit jaar coördinator van de onderbouw op het s Gravendreefcollege. In studeer momenteel aan de Haagse Hogeschool, waar ik de studie Integrale Veiligheidskunde volg. Verder ben ik in mijn vrije tijd veel op het water te vinden, ik ben namelijk zeilinstructeur. Ik vind het geweldig om mijn passie te kunnen combineren met het lesgeven. Veel van de didactische methodes die ik geleerd heb tijdens het lesgeven kan ik nu ook bij de huiswerkbegeleiding gebruiken. Het geeft mij voldoening om te zien dat een leerling mooie resultaten haalt en te weten dat wij daaraan hebben kunnen bijdragen.

Aanmelden

We nemen telefonisch contact met u op wanneer de aanvraag is ingediend. Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk informatiepakket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleidingsperiode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter wordt besproken.

Betaling huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Den Haag

Wij sturen elke maand een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

U kunt uw zoon of dochter afmelden voor huiswerkbegeleiding door een mail te sturen naar sgdc@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!