Huiswerkbegeleiding Den Haag – ’s Gravendeef College

Huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Den Haag

Het verbeteren van het schoolresultaat en het zelfvertrouwen van uw kind vinden wij heel belangrijk. Dit zijn dan ook enkele doelen van de huiswerkbegeleiding. Tijdens de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef in Den Haag lopen onze studenten rond om leerlingen te helpen met maak- en leerwerk. Aan het einde van de middag wordt het werk nagekeken.

Vestigingsmanager: Jill Drabbe

Telefoon: +31 (0)6 48 44 64 60

Adres: Klaas Voskuildreef 135, 2492 JJ Den Haag

Email: sgdc@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:00-17:00

De Bijlesstudent Jill Drabbe
Mijn naam is Jill Drabbe en ik ben voor het tweede jaar de coördinator van de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef in Den Haag. Er heerst hier een goede sfeer en het is een fijne werkomgeving voor de leerlingen. Verder ben ik dit jaar begonnen met de Lerarenopleiding Biologie in Rotterdam.
Als u vragen heeft over de huiswerkbegeleiding op deze school, kunt u gerust contact met mij opnemen.

Aanmelden

We nemen telefonisch contact met u op wanneer de aanvraag is ingediend. Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk informatiepakket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleidingsperiode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter wordt besproken.

Betaling huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Den Haag

Wij sturen elke maand een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

U kunt uw zoon of dochter afmelden voor huiswerkbegeleiding door een mail te sturen naar sgdc@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!