Huiswerkbegeleiding Den Haag – ’s Gravendeef College

Huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Den Haag

Het verbeteren van het schoolresultaat en het zelfvertrouwen van uw kind vinden wij heel belangrijk. Dit zijn dan ook enkele doelen van de huiswerkbegeleiding. Tijdens de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef in Den Haag lopen onze studenten rond om leerlingen te helpen met maak- en leerwerk. Aan het einde van de middag wordt het werk nagekeken.

file11-1

Mijn naam is Isolde Dingeman, 21 jaar, en word nu voor het tweede jaar coördinator van de huiswerkklas van het ’s Gravendreef Leidschenveen. De interactie met leerlingen geven mij veel plezier en voldoening. Naast mijn coördinatorschap werk ik ook voor het zusterbedrijf EduOmnia. Momenteel studeer ik bouwkunde aan de TU Delft. In mijn vrije tijd hockey ik graag bij DSHC.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef kunt u mij gerust bereiken!

Vestigingsmanager bovenbouw: Isolde Dingeman

Telefoon: +31 (0)6 13 12 40 49

Adres: Klaas Voskuildreef 135, 2492 JJ Den Haag

Email: sgdc@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:40-17.00 uur

Vestigingsmanager onderbouw: Bart van Gelder

Telefoon: +31 (0)6 22 00 26 24

Ik ben Bart van Gelder, 19 jaar en kom uit Den Haag. Dit wordt mijn 3e jaar bij de Bijlesstudent, waarvan 2 jaar als coördinator op het ’s Gravendreefcollege. In mijn vrije tijd ben ik veel op het water te vinden, mijn grote passie is namelijk zeilen. Ik vind het leuk om te zien hoe leerlingen die moeite hebben met bepaalde onderwerpen of vakken, door het jaar heen groeien en zo betere resultaten halen.

file4-1

Aanmelden

We nemen telefonisch contact met u op wanneer de aanvraag is ingediend. Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk informatiepakket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleidingsperiode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter wordt besproken.

Betaling huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Den Haag

Wij sturen elke maand een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

U kunt uw zoon of dochter afmelden voor huiswerkbegeleiding door een mail te sturen naar sgdc@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!