Samen gaan voor resultaat met privéles door een huiswerkcoach

Heeft jouw kind die één op één aandacht nodig? Net dat stukje persoonlijke aandacht om zichzelf te motiveren het vak goed onder de knie te krijgen. Met onze privéles bieden we individuele begeleiding dat bijdraagt aan structureel betere leermethode. Daarnaast wordt de kennis van het lastige vak vergroot. Deze unieke vorm van bijles wordt door een selectie van begeleiders met een onderwijsbevoegdheid gegeven. Met deze huiswerkcoach leert je kind een haalbare leer- en huiswerkplanning maken. U ontvangt wekelijks een schriftelijke terugkoppeling van onze coach zodat u precies weet welke vorderingen uw kind maakt.  Daarnaast werken ze samen aan het inhalen van de leerachterstand en wordt het achterstallige huiswerk weggewerkt.

Betaalbaar

Heeft jouw kind privéles nodig?:

  • € 27,50 per uur

*de prijs is exclusief eventuele voorfietskosten.  

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat er een klik is tussen jouw kind en de bijlesstudent. Leren is leuk als het met plezier kan. Is er geen match met de student of ben je ontevreden over de kwaliteit van de privéles, neem dan contact met ons op. Wij regelen een andere bijlesstudent. De eerste privéles nemen wij dan voor onze rekening.

Waar

Onze bijlesstudenten fietsen en OV-en naar diverse locaties in Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Leidschendam en Voorschoten. Voor de privéles komen ze speciaal bij jullie thuis. Is de wens dat de privéles op school wordt gegeven is dat uiteraard ook mogelijk.

Hoe werkt het

Inschrijven
Privéles start na persoonlijke afstemming van de behoefte in een intakegesprek.

Betalen
De privéles betaal je aan het eind van iedere maand met een bankoverschrijving of automatische incasso. In de Algemene Voorwaarden bij punt 8 kun je meer lezen over de betalingsvoorwaarden.

Opzeggen
Je kunt heel makkelijk opzeggen. Stuur ons aan het einde van de maand een en je opzegging is geregeld.