‘Een goede leraar is het halve huiswerk – loesje.’

De druk op het middelbaar onderwijs kan invloed hebben op de manier hoe onze kinderen plannen en organiseren. Herken je het? Uitstelgedrag, geen zin hebben en vervolgens achter de computer schuiven om met online vrienden te gamen. Waarom huiswerk maken? 7 uur op school zitten is toch al genoeg!

Redenen genoeg voor jouw puber om het huiswerk te laten voor wat het is.
Het kan zijn dat het uitstellen een reden is omdat jouw kind de lesstof niet begrijpt of juist moeilijk vindt. Of omdat het huiswerk zo veel is en hij of zij niet meer weet waar te beginnen.

Onze bijlesstudent helpt jouw kind met studiebegeleiding. Met enthousiasme en eigen actuele onderwijservaring helpen ze met bijles op maat. Een leerplan afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind. Je kind leert onder andere een haalbare leer- en huiswerkplanning maken. Daarnaast werken ze samen aan het inhalen van de leerachterstand en wordt het achterstallige huiswerk weggewerkt.

‘Een positieve houding ten opzicht van leren heeft een gunstige invloed op de

prestaties van jouw kind.’

4 stappen tot een beter resultaat:

1

Intake gesprek huiswerkbegeleiding:

Hier wordt de leerproblematiek en achtergrond van jouw kind besproken. Onze coördinator noteert deze gegevens, zodat wij kunnen voorzien in de juiste behoeftes van jouw zoon of dochter. Heb je vragen, stel ze vooral.

2

Doelen vaststellen:

In het plan van aanpak leggen wij de doelen van jouw kind vast. We houden rekening met de individuele aandachtspunten van jouw zoon of dochter en helpen hem/ haar naar het volgende leerjaar toe.

3

Aan de bak:

Met onze huiswerkhulp helpen we wekelijks met plannen en structuur aanbrengen. Tijdens de afgesproken uren wordt wel van je kind verwacht dat hij of zij zoveel mogelijk zelfstandig werkt. Uiteindelijk moet jouw kind het zelf doen. We zijn aanwezig voor vragen en zullen actief overhoren.

4

Voortgang en evaluatie:

De coördinator van DeBijlesStudent houdt je persoonlijk op de hoogte van de studievoortgang, de gemaakte planning en het gedrag van jouw zoon of dochter. Na iedere rapportperiode neemt de coördinator telefonisch contact met je op om de voortgang te evalueren.

Tarieven

Per maand:

  • Huiswerkbegeleiding voor 2 dagen per week:    €199,- p/m*
  • Huiswerkbegeleiding voor 3 dagen per week:    €239,- p/m*
  • Huiswerkbegeleiding voor 4 dagen per week:    €279,- p/m*
  • Huiswerkbegeleiding op zondag (12:00-15:00): €40,- per middag*

*Afhankelijk van de gekozen locatie kunnen de tarieven afwijken. Huiswerkbegeleiding op de school zelf is altijd goedkoper. De meest recente tarieven per school vind u op de inschrijfpagina

Waar

We geven huiswerkbegeleiding op verschillende locaties: LeidschendamVoorburg, Leiden, Den Haag, Den Haag (Wellant College Madestein)Den Haag (Gravendreef Leidscheveen) en Oegstgeest, Iedere locatie heeft een coördinator. Zij stellen zich graag aan je voor. Klik hier voor een korte rondleiding op de locatie.

Hoe werkt het

Inschrijven
Huiswerkbegeleiding start na persoonlijke afstemming van de behoefte in een intakegesprek.

Betalen
Je betaalt aan het begin van iedere maand met een bankoverschrijving of automatische incasso. In de Algemene Voorwaarden bij punt 8 kun je meer lezen over de betalingsvoorwaarden.

Opzeggen
Je kunt heel makkelijk opzeggen. Stuur ons aan het einde van de maand een en je opzegging is geregeld. Het opzegtermijn is 1 maand.

 

Heeft u vragen ?