Heeft uw kind moeite met leren en/of concentreren? Is het maken van een planning een groot raadsel? Deze problemen zorgen ervoor dat uw kind moeite heeft met het maken van huiswerk. Huiswerkbegeleiding biedt een perfecte oplossing. Samen met een bijlesstudent worden de leerlingen op de huiswerkbegeleiding effectief ondersteund en geprikkeld om hun studieresultaten te verbeteren. Leerlingen van de basisschool en middelbare school zijn welkom op de huiswerkbegeleiding. Kijk hier voor de verschillende tarieven per locatie.

DeBijlesStudent werkt volgens een vierstappenplan:

1

Intake gesprek huiswerkbegeleiding:

In dit gesprek wordt de leerproblematiek en achtergrond van uw kind besproken. Onze coördinator noteert deze gegevens, zodat wij kunnen voorzien in de behoeftes van uw kind. Daarnaast kunt u in dit gesprek vragen stellen.

2

Doelen vaststellen:

In het plan van aanpak leggen wij de doelen van uw kind vast. We houden rekening met de individuele aandachtspunten van uw zoon of dochter en helpen hem/ haar naar het volgende leerjaar toe.

3

Aan de bak:

Op de huiswerkbegeleiding wordt zoveel mogelijk zelfstandig gewerkt. Uiteindelijk moet uw kind het zelf doen. Wij zijn aanwezig voor vragen en zullen actief overhoren. Op de begeleiding helpen de studenten daarnaast wekelijks met plannen en structuur aanbrengen.

4

Voortgang en evaluatie:

De coördinator van DeBijlesStudent houdt u persoonlijk op de hoogte van de studievoortgang, gemaakte planning en het gedrag van uw zoon of dochter. Na elke rapportperiode belt de coördinator voor een evaluatiegesprek.

Huiswerkbegeleiding op verschillende locaties

We geven huiswerkbegeleiding in LeidschendamVoorburg, Leiden, Den Haag, Den Haag (Wellant College Madestein) en Den Haag (Gravendreef Leidscheveen).

 

Heeft u vragen ?