Huiswerkbegeleiding Den Haag – Wellantcollege Westvliet

Huiswerkbegeleiding Wellant Westvliet

De huiswerkbegeleiding op het Wellant Westvliet wordt door ervaren studenten verzorgd. DeBijlesStudent werkt alleen in rustige ruimtes, zodat iedereen optimaal kan presteren. De leerlingen kunnen voor vragen bij onze bijlesstudenten terecht. De studenten op de huiswerkbegeleiding zorgen er ook voor dat iedereen regelmatig overhoord wordt. Aan het einde van de dag wordt het gemaakte werk gecontroleerd.

Vestigingsmanager: Daan van den Ende

Telefoon: +31 (0)6 41 12 32 00

Adres: Westvlietweg 42, 2491 EC Den Haag

Email: westvliet@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Di en woe 14:15-16:15

Mijn naam is Daan van den Ende en ik ga dit jaar aan de slag als coördinator van de huiswerkbegeleiding op het Wellant Westvliet. Hiervoor ben ik bijna twee jaar met veel plezier actief geweest bij onze vestiging op de Spinozalaan in Voorburg. Ik kijk ernaar uit om de leerlingen van het Wellant te leren kennen en te ondersteunen waar nodig!

Naast mijn werkzaamheden voor DeBijlesstudent studeer ik psychologie aan de Universiteit Leiden, vind ik het leuk om een balletje te trappen en breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

Voor vragen over de huiswerkbegeleiding op Wellant Westvliet kunt U te allen tijden contact met mij opnemen.

Aanmelden

Als we uw aanvraag binnen hebben, nemen we telefonisch contact met u op. Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk informatiepakket. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleidingsperiode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter wordt besproken.

Gratis huiswerkbegeleiding op het Wellantcollege Westvliet voor leerlingen

De school betaalt de huiswerkbegeleiding. Van tevoren wordt er een overeenkomst getekend door de ouders en het Wellantcollege Westvliet. De leerlingen zijn verplicht naar de huiswerkbegeleiding te komen en moeten zich aan de huisregels van DeBijlesStudent houden. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, kan uitsluiting van de huiswerkbegeleiding volgen.

Afmelden

Heeft uw kind geen huiswerkbegeleiding meer nodig? Stuur dan een mail naar  westvliet@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!