Huiswerkbegeleiding Den Haag – Wellantcollege Westvliet

Huiswerkbegeleiding Wellant Westvliet

De huiswerkbegeleiding op het Wellant Westvliet wordt door ervaren studenten verzorgd. DeBijlesStudent werkt alleen in rustige ruimtes, zodat iedereen optimaal kan presteren. De leerlingen kunnen voor vragen bij onze bijlesstudenten terecht. De studenten op de huiswerkbegeleiding zorgen er ook voor dat iedereen regelmatig overhoord wordt. Aan het einde van de dag wordt het gemaakte werk gecontroleerd.

Vestigingsmanager: Bart Klinkenberg

Telefoon: +31 (0)6 42 23 57 82

Adres: Westvlietweg 42, 2491 EC Den Haag

Email: westvliet@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Di en woe 14:15-16:15

file-8

Mijn naam is Bart Klinkenberg en ben 23 jaar oud. Sinds drie jaar geef ik met veel plezier huiswerkbegeleiding bij De Bijlesstudent en sinds kort ben ik coördinator van het Wellant Westvliet in Voorburg. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer heerst in de klas, waarin persoonlijke aandacht voor iedere leerling centraal staat, zodat de leerlingen veel hebben aan de huiswerkbegeleiding. Naast mijn werkzaamheden op het Wellant Westvliet heb ik sinds dit jaar de opleiding Logistics Management succesvol afgerond. Volgend jaar zal ik gaan starten aan een desbetreffende master. 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen

Aanmelden

Als we uw aanvraag binnen hebben, nemen we telefonisch contact met u op. Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk informatiepakket. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleidingsperiode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter wordt besproken.

Gratis huiswerkbegeleiding op het Wellantcollege Westvliet voor leerlingen

De school betaalt de huiswerkbegeleiding. Van tevoren wordt er een overeenkomst getekend door de ouders en het Wellantcollege Westvliet. De leerlingen zijn verplicht naar de huiswerkbegeleiding te komen en moeten zich aan de huisregels van DeBijlesStudent houden. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, kan uitsluiting van de huiswerkbegeleiding volgen.

Afmelden

Heeft uw kind geen huiswerkbegeleiding meer nodig? Stuur dan een mail naar  westvliet@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!