Huiswerkbegeleiding Den Haag – Wellantcollege Madestein

Huiswerkbegeleiding Wellant Madestein

De huiswerkbegeleiding op het Wellant Madestein wordt door ervaren studenten verzorgd. DeBijlesStudent werkt alleen in rustige ruimtes, zodat iedereen optimaal kan presteren. De leerlingen kunnen voor vragen bij onze bijlesstudenten terecht. De studenten op de huiswerkbegeleiding zorgen er ook voor dat iedereen regelmatig overhoord wordt. Aan het einde van de dag wordt het gemaakte werk gecontroleerd.

Vestigingsmanager: Ivo Batelaan

Telefoon: +31 (0)6 38 46 83 55

Adres: Madesteinweg 25, 2553EC Den Haag

Email: madestein@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Di en do 15:00-17:00

file1-3

Mijn naam is Ivo Batelaan. Ik ben 20 jaar oud en woon in Den Haag. Ik werk nu een aantal maanden met veel plezier bij DeBijlesStudent. Vanaf dit schooljaar ben ik coördinator van de huiswerkbegeleiding op het Wellant Madestein en daarnaast ga ik Nederlands lesgeven op het Wellant Westvliet. Naast mijn werkzaamheden voor DeBijlesStudent, studeer ik Recht, Entrepreneurship & Management aan de Universiteit Leiden. Verder voetbal ik drie keer in de week bij V.V. Wilhelmus en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Voor vragen over de huiswerkbegeleiding op het Wellant Madestein kunt u te allen tijde contact met mij opnemen.

Aanmelden

Als we uw aanvraag binnen hebben, nemen we telefonisch contact met u op. Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk informatiepakket. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleidingsperiode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter wordt besproken.

Gratis huiswerkbegeleiding op het Wellantcollege Madestein voor leerlingen

De school betaalt de huiswerkbegeleiding. Van tevoren wordt er een overeenkomst getekend door de ouders en het Wellantcollege Madestein. De leerlingen zijn verplicht naar de huiswerkbegeleiding te komen en moeten zich aan de huisregels van DeBijlesStudent houden. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, kan uitsluiting van de huiswerkbegeleiding volgen.

Afmelden

Heeft uw kind geen huiswerkbegeleiding meer nodig? Stuur dan een mail naar  madestein@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!