Huiswerkbegeleiding Den Haag – Wellantcollege Madestein

Huiswerkbegeleiding Wellant Madestein

De huiswerkbegeleiding op het Wellant Madestein wordt door ervaren studenten verzorgd. DeBijlesStudent werkt alleen in rustige ruimtes, zodat iedereen optimaal kan presteren. De leerlingen kunnen voor vragen bij onze bijlesstudenten terecht. De studenten op de huiswerkbegeleiding zorgen er ook voor dat iedereen regelmatig overhoord wordt. Aan het einde van de dag wordt het gemaakte werk gecontroleerd.

Vestigingsmanager: Rabab Daouayry

Telefoon: +31 (0)6-29732613

Adres: Madesteinweg 25, 2553EC Den Haag

Email: madestein@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Di en do 15:00-17:00

Mijn naam is Rabab en ben 22 jaar oud. Sinds twee jaar geef ik met veel plezier huiswerkbegeleiding en individuele bijles bij De Bijlesstudent en sinds kort ben ik coördinator van op Wellant Madestein in den Haag. Ik vind het belangrijk dat er een prettige sfeer heerst in de klas, waarin persoonlijke aandacht voor iedere leerling centraal staat, zodat de leerlingen in een prettige omgeving kunnen werken en gemotiveerd zijn om naar de huiswerkbegeleiding te gaan. Naast mijn werkzaamheden studeer ik Biologie op de Hogeschool Rotterdam.

Aanmelden

Als we uw aanvraag binnen hebben, nemen we telefonisch contact met u op. Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk informatiepakket. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleidingsperiode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter wordt besproken.

Gratis huiswerkbegeleiding op het Wellantcollege Madestein voor leerlingen

De school betaalt de huiswerkbegeleiding. Van tevoren wordt er een overeenkomst getekend door de ouders en het Wellantcollege Madestein. De leerlingen zijn verplicht naar de huiswerkbegeleiding te komen en moeten zich aan de huisregels van DeBijlesStudent houden. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, kan uitsluiting van de huiswerkbegeleiding volgen.

Afmelden

Heeft uw kind geen huiswerkbegeleiding meer nodig? Stuur dan een mail naar  madestein@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!