Huiswerkbegeleiding Den Haag – Vrije School

Huiswerkbegeleiding Vrije School Den Haag

DeBijlesStudent verzorgt ook dit jaar weer huiswerkbegeleiding op de Vrije School in Den Haag. Deze begeleiding sluit perfect aan op het schoolsysteem. Leerlingen werken op een rustige plek waar onze bijlesstudenten helpen met het maak- en leerwerk. Ook worden er haalbare planningen gemaakt.

Vestigingsmanager: Boaz de Gruijter

Telefoon: +31 (0)6 37 47 59 68

Adres: Waalsdorperweg 12, 2597 JB, Den Haag

Email: vrijeschool@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:30 t/m 17:30

file6-1

Mijn naam is Boaz de Gruijter. Ik studeer bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en dit is mijn tweede jaar bij DeBijlesStudent. Dit jaar ben ik coördinator op de Vrije School. Ik ga dit jaar mijn best doen om de prestaties van de leerlingen te verbeteren. Dit doe ik door een fijne werkomgeving te creëren en goede persoonlijke begeleiding te bieden. Naast mijn bezigheid als coördinator op de Vrije School werk ik 1 dag per week op kantoor bij DeBijlesStudent en Go21.

Heeft u vragen over de huiswerkbegeleiding? U kunt mij altijd bereiken via mail of de telefoon.

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. We sturen u na dit gesprek een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Elke maand sturen wij een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Wilt u stoppen met de huiswerkbegeleiding? Stuur dan een mail naar vrijeschool@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!