Huiswerkbegeleiding Den Haag – Vrije School

Huiswerkbegeleiding Vrije School Den Haag

DeBijlesStudent verzorgt ook dit jaar weer huiswerkbegeleiding op de Vrije School in Den Haag. Deze begeleiding sluit perfect aan op het schoolsysteem. Leerlingen werken op een rustige plek waar onze bijlesstudenten helpen met het maak- en leerwerk. Ook worden er haalbare planningen gemaakt.

Vestigingsmanager: Jesse Visser

Telefoon: +31 (0)6 10407532

Adres: Waalsdorperweg 12, 2597 JB, Den Haag

Email: vrijeschool@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:30 t/m 17:30

Mijn naam is Jesse Visser.  Ik zal dit jaar verantwoordelijk zijn over de huiswerkbegeleiding op de vrije school.  Naast dit werk vooral met veel plezier te doen, probeer ik altijd te streven naar een uitmuntend leerklimaat voor de kinderen.  Naast mijn werk studeer ik geschiedenis te Leiden.  Bel of mail mij gerust met vragen over de huiswerkbegeleiding.

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. We sturen u na dit gesprek een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Elke maand sturen wij een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Wilt u stoppen met de huiswerkbegeleiding? Stuur dan een mail naar vrijeschool@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!