Huiswerkbegeleiding Voorburg – Spinozalaan

Huiswerkbegeleiding Voorburg

In Leidschendam-Voorburg vindt de huiswerkbegeleiding op onze eigen leslocatie. Spinozalaan 32 ligt centraal en is uitstekend te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer. In drie ruime lokalen vindt de huiswerkbegeleiding plaats waar onze bijlesstudenten rondlopen om leerlingen te helpen met hun maak- en leerwerk.

Heeft uw kind huiswerkbegeleiding in Voorburg nodig? Bij ons lopen de bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken en in de pauzes even samen ontspannen.

Studiebegeleiding

DeBijlesStudent maakt gebruik van StudyAssist, een online volgsysteem dat speciaal ontwikkeld is voor huiswerkbegeleiding. Ouders, leerlingen en studenten kunnen precies de voortgang volgen en zien wat op de planning staat. Leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen bij DeBijlesStudent huiswerkbegeleiding volgen met StudyAssist.

Scholen in de buurt

Onze locatie op de Spinozalaan ligt zeer centraal en is op loop- of fietsafstand van onder andere Dalton Voorburg, het Wellant college Westvliet, het Huygens Lyceum, Novum Gymnasium en natuurlijk het Sint-Maartens college. We hebben goede connecties met deze scholen en zijn bekend met de verschillende lesmethodieken. Onze studenten zijn vaak zelfs oud-leerlingen van deze scholen aangezien we meerdere studenten uit Voorburg in onze bijles bestand hebben.

Hoe werkt de huiswerkbegeleiding?

We werken altijd in kleine groepen, waardoor uw kind veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk. Als ouder wilt u graag dat uw kind het goed doet op school en u wilt zicht hebben op de schoolprestaties. Daarnaast wilt u uw kind graag helpen met het huiswerk en motiveren. Maar helaas is dat niet altijd mogelijk. U heeft ook uw eigen werk of uw kind wilt uw hulp niet. Huiswerkbegeleiding kan dan een uitkomst bieden. U weet dan zeker dat het huiswerk, onder professionele begeleiding, gemaakt, geleerd én overhoord wordt! Daarnaast kunt u dankzij ons leerlingvolgsysteem u de vorderingen van uw kind gemakkelijk vanuit huis bekijken.

Vestigingsmanager: Anne Fleur Stöcker

Telefoon+31 (0)6 48 22 61 97

Adres: Spinozalaan 32, 2273XC Voorburg

Email: spinozalaan@debijlesstudent.nl

Openingstijden: ma t/m do 15:00-18:00

Mijn naam is Anne Fleur Stöcker en ik ben de coördinator van de huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan in Voorburg. Afgelopen jaar ben ik met veel plezier de coördinator van het ‘s Gravendreef College Leidschendam geweest en dit wordt alweer mijn vijfde jaar bij DeBijlesStudent. Hiernaast studeer ik bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuurbetaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar spinozalaan@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in huiswerkbegeleiding in Voorburg?