Huiswerkbegeleiding Leiden – Vlietland College

Huiswerkbegeleiding Leiden

De huiswerkbegeleiding in Leiden wordt verzorgd door ervaren studenten. Onze bijlesstudenten begeleiden uw zoon of dochter bij het maken van huiswerk. Daarnaast wordt er ook extra aandacht besteed aan het maken van een haalbare planning. Er wordt in stille ruimtes gewerkt en alle leerlingen kunnen bij onze studenten terecht voor vragen. Voordat uw kind naar huis gaat, wordt het werk nagekeken.

Vestigingsmanager: Femke Snijders

Telefoon: +31 (0)6 41 28 65 46

Adres: Apollolaan 262, 2324 BZ Leiden

Email: vlc@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:00-17:00

 

 

 

 

Ondersteunend vestigingsmanager: Loïs Hessing

Telefoon: +31 (0)6 57 05 07 00

file12

 

Mijn naam is Loïs Hessing en ik zal aankomend jaar werkzaam zijn op het Vlietlandcollege als assistent coördinator. Ik ben ondertussen al zo’n drie jaar werkzaam voor DeBijlesStudent en doe dit met heel veel plezier. Naast dit werk ga ik dit jaar beginnen aan de master Strafrecht.

Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met mij opnemen!

Mijn naam is Femke Snijders en momenteel doe ik de master orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden. Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College. Ik begeleid de huiswerkbegeleiding met veel plezier en ik vind het belangrijk dat er een prettige werksfeer heerst waarin leerlingen aan de slag kunnen.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

 

 

De Bijlesstudent Loïs Hessing

Aanmelden

We nemen telefonisch contact met u op als we uw aanvraag binnen hebben. Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk informatiepakket. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats tijdens de huiswerkbegeleidingsperiode. Hierin wordt de voortgang van uw zoon of dochter besproken.

Betaling

Elke maand sturen wij een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding dient schriftelijk te gebeuren via vlc@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze huiswerkbegeleiding Vlietland College?