Huiswerkbegeleiding Leiden – Vlietland College

Huiswerkbegeleiding Leiden

De huiswerkbegeleiding in Leiden wordt verzorgd door ervaren studenten. Onze bijlesstudenten begeleiden uw zoon of dochter bij het maken van huiswerk. Daarnaast wordt er ook extra aandacht besteed aan het maken van een haalbare planning. Er wordt in stille ruimtes gewerkt en alle leerlingen kunnen bij onze studenten terecht voor vragen. Voordat uw kind naar huis gaat, wordt het werk nagekeken.

Vestigingsmanager: Maaike Koot

Telefoon: +31 (0)6 57 37 88 88

Adres: Apollolaan 262, 2324 BZ Leiden

Email: vlc@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:00-17:00

De Bijlesstudent Maaike Koot

Mijn naam is Maaike Koot en ik ben de coördinator van onze locatie in Leiden. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Mijn doel is om op het Vlietland College een gezellige en fijne leeromgeving te creëren zodat de leerlingen goed aan de slag kunnen terwijl wij hen daarbij kunnen ondersteunen.

Als u vragen heeft of onze huiswerkbegeleiding kunt u hierover direct met mij contact opnemen.

Aanmelden

We nemen telefonisch contact met u op als we uw aanvraag binnen hebben. Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk informatiepakket. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats tijdens de huiswerkbegeleidingsperiode. Hierin wordt de voortgang van uw zoon of dochter besproken.

Betaling

Elke maand sturen wij een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding dient schriftelijk te gebeuren via vlc@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze huiswerkbegeleiding Vlietland College?