Huiswerkbegeleiding Den Haag – Duinoord/Statenkwartier

Huiswerkbegeleiding Den Haag: 2e Schuytstraat 115A

DeBijlesStudent biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan in Den Haag. Heeft uw kind huiswerkbegeleiding in Den Haag nodig? Dat kan op onze moderne en compleet vernieuwde locatie in de 2de Schuytstraat 115A in Den Haag. Een centraal gelegen plek, nabij onder andere het Zorgvliet en Haganum, welke uitstekend te bereiken is met zowel de fiets als het openbaar vervoer. Tijdens de pauzes is het voor de leerlingen mogelijk om gebruik te maken van onze tafeltennistafel. De leerlingen kunnen relaxen en bijpraten na een lange schooldag in de speciale lounge plek. De huiswerkbegeleiding wordt in drie aparte ruimtes gegeven. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en zij helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen bij DeBijlesStudent huiswerkbegeleiding volgen.

Vestigingsmanager: Thomas Smit

Telefoon: +31 (0)6 27590784

Adres: 2e Schuytstraat 115A, 2517XD Den Haag

Email: info@debijlesstudent.nl

Openingstijden: ma t/m vrij 15:00-18:00

De Bijlesstudent Thomas Smit

Mijn naam is Thomas Smit. Ik coördineer de individuele bijlesaanvragen. Individueel en op maat, dat is het uitgangspunt van onze 1-op-1 bijlessen. Momenteel volg ik de master arbeid en onderneming aan de Universiteit van Amsterdam. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met mij op.

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar info@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!