Huiswerkbegeleiding Leidschendam – ’s Gravendreef

Huiswerkbegeleiding Leidschendam ’s Gravendreef College

Onze doelen van de huiswerkbegeleiding zijn: leerlingen helpen met het plannen en maken van het huiswerk, het verbeteren van het schoolresultaat en het vergroten van het zelfvertrouwen van de leerlingen. Tijdens de huiswerkbegeleiding lopen onze bijlesstudenten rond om de leerlingen te helpen met het huiswerk. Onze studenten werken vanuit de filosofie van het ’s Gravendreef College en zijn daardoor in staat om de leerlingen op een goede manier te helpen.

Vestigingsmanager: Anne Fleur Stöcker

Telefoon: +31 (0)6 48 22 61 97

Adres: Fluitpolderplein 9, 2262ED Leidschendam

Email: sgdcl@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:00-17:00

De Bijlesstudent Anne Fleur Stöcker
Mijn naam is Anne Fleur Stöcker en ik ben de coördinator van het ’s Gravendreef College Leidschendam. Dit wordt mijn vierde jaar bij DeBijlesStudent. Hiervoor heb ik bijlessen aan huis en de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef in Leidschenveen en Leidschendam gegeven. Naast mijn werkzaamheden voor DeBijlesStudent studeer ik bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Aanmelden

Nadat er een aanvraag is ingediend wordt er contact opgenomen voor een telefonisch intakegesprek. Na het telefonisch intakegesprek wordt er een persoonlijk informatiepakket opgestuurd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator. De huiswerkbegeleiding begint de eerste week van oktober.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleiding periode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats. Hierin wordt de voortgang van uw zoon of dochter besproken.

Betaling huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Leidschendam

Wij sturen elke maand een factuur. U wordt verzocht het bedrag binnen twee weken te betalen.

Tarieven per maand:

Huiswerkbegeleiding voor 2 dagen per week:    €69,- p/m

Huiswerkbegeleiding voor 3 dagen per week:    €94,- p/m

Afmelden

Is huiswerkbegeleiding niet meer nodig? Stuur dan een mail naar sgdcl@debijlesstudent.nl . De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!