Huiswerkbegeleiding Leidschendam – ’s Gravendreef

Huiswerkbegeleiding Leidschendam ’s Gravendreef College

Onze doelen van de huiswerkbegeleiding zijn: leerlingen helpen met het plannen en maken van het huiswerk, het verbeteren van het schoolresultaat en het vergroten van het zelfvertrouwen van de leerlingen. Tijdens de huiswerkbegeleiding lopen onze bijlesstudenten rond om de leerlingen te helpen met het huiswerk. Onze studenten werken vanuit de filosofie van het ’s Gravendreef College en zijn daardoor in staat om de leerlingen op een goede manier te helpen.

Vestigingsmanager: Charmaine Leijgraaff

Telefoon: +31 (0)6 11 42 32 47

Adres: Fluitpolderplein 9, 2262ED Leidschendam

Email: sgdcl@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:00-17:00

charmaine-leijgraaff

Mijn naam is Charmaine Leijgraaff en ik ben coördinator op de locatie ‘s Gravendreef College Leidschendam. Ik zit nu in mijn laatste jaar van International Leisure Management in Breda. Daarna wil ik een master volgen in Communicatiewetenschappen.

Ik werk nu iets langer dan 2 jaar bij DeBijlesStudent en ik doe dit met veel plezier! Ook kijk ik uit naar dit schooljaar, want ik vind het erg leuk om de leerlingen iets bij te leren en te ondersteunen in hun leerproces.

Heeft u vragen over de huiswerkklas? U kunt mij altijd bereiken via mail of de telefoon.

Aanmelden

Nadat er een aanvraag is ingediend wordt er contact opgenomen voor een telefonisch intakegesprek. Na het telefonisch intakegesprek wordt er een persoonlijk informatiepakket opgestuurd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator. De huiswerkbegeleiding begint de eerste week van oktober.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleiding periode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats. Hierin wordt de voortgang van uw zoon of dochter besproken.

Betaling huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Leidschendam

Wij sturen elke maand een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso.

Afmelden

Is huiswerkbegeleiding niet meer nodig? Stuur dan een mail naar sgdcl@debijlesstudent.nl . De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!