Huiswerkbegeleiding Leidschendam – ’s Gravendreef

Huiswerkbegeleiding Leidschendam ’s Gravendreef College

Onze doelen van de huiswerkbegeleiding zijn: leerlingen helpen met het plannen en maken van het huiswerk, het verbeteren van het schoolresultaat en het vergroten van het zelfvertrouwen van de leerlingen. Tijdens de huiswerkbegeleiding lopen onze bijlesstudenten rond om de leerlingen te helpen met het huiswerk. Onze studenten werken vanuit de filosofie van het ’s Gravendreef College en zijn daardoor in staat om de leerlingen op een goede manier te helpen.

Vestigingsmanager: Pim Hessing

Telefoon: +31 (0)6 10315848

Adres: Fluitpolderplein 9, 2262ED Leidschendam

Email: sgdcl@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:00-17:00

De Bijlesstudent Pim Hessing

Mijn naam is Pim Hessing. Ik ben 22 jaar oud en studeer bedrijfskunde in Rotterdam. Mijn hobbies zijn: handbal, sporten en gezellig een drankje doen met wat vrienden. Dit is mijn 5de jaar bij DeBijlesStudent. Hiervoor heb ik huiswerkbegeleiding gegeven op het s’ Gravendreef Leidschenveen en Leidschendam. Vorig jaar was ik de coördinator op het Wellant College Madestein. Ik heb veel zin in aankomend jaar, omdat dit voor mij een nieuwe uitdaging gaat worden met een nieuwe school, nieuwe leraren en leerlingen.

Aanmelden

Nadat er een aanvraag is ingediend wordt er contact opgenomen voor een telefonisch intakegesprek. Na het telefonisch intakegesprek wordt er een persoonlijk informatiepakket opgestuurd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator. De huiswerkbegeleiding begint de eerste week van oktober.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleiding periode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats. Hierin wordt de voortgang van uw zoon of dochter besproken.

Betaling huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Leidschendam

Wij sturen elke maand een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso.

Afmelden

Is huiswerkbegeleiding niet meer nodig? Stuur dan een mail naar sgdcl@debijlesstudent.nl . De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!