Huiswerkbegeleiding Leidschendam – ’s Gravendreef

Huiswerkbegeleiding Leidschendam ’s Gravendreef College

Onze doelen van de huiswerkbegeleiding zijn: leerlingen helpen met het plannen en maken van het huiswerk, het verbeteren van het schoolresultaat en het vergroten van het zelfvertrouwen van de leerlingen. Tijdens de huiswerkbegeleiding lopen onze bijlesstudenten rond om de leerlingen te helpen met het huiswerk. Onze studenten werken vanuit de filosofie van het ’s Gravendreef College en zijn daardoor in staat om de leerlingen op een goede manier te helpen.

Vestigingsmanager: Doris Kerkhoven

Telefoon: +31 (0)6 44979588

Adres: Fluitpolderplein 9, 2262ED Leidschendam

Email: sgdcl@debijlesstudent.nl

Openingstijden: Ma, di en do 15:00-17:00

Mijn naam is Doris Kerkhoven en ik ben coördinator van het ’s Gravendreef College in Leidschendam. Dit wordt mijn eerste jaar als coördinator bij DeBijlesStudent, ik heb er veel zin in! Naast mijn werk als coördinator zit ik in mijn laatste studiejaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening op Hogeschool Leiden. Graag help ik de leerlingen met hun huiswerk en het behalen van hun toetsen. Een fijne werksfeer en een goede samenwerking vind ik van belang. Als er vragen zijn beantwoord ik deze met alle plezier!

Aanmelden

Nadat er een aanvraag is ingediend wordt er contact opgenomen voor een telefonisch intakegesprek. Na het telefonisch intakegesprek wordt er een persoonlijk informatiepakket opgestuurd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator. De huiswerkbegeleiding begint de eerste week van oktober.

Evaluatie

Tijdens de huiswerkbegeleiding periode vinden enkele evaluatiegesprekken plaats. Hierin wordt de voortgang van uw zoon of dochter besproken.

Betaling huiswerkbegeleiding ’s Gravendreef Leidschendam

Wij sturen elke maand een factuur, betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso.

Afmelden

Is huiswerkbegeleiding niet meer nodig? Stuur dan een mail naar sgdcl@debijlesstudent.nl . De opzegtermijn is een maand.

Geïnteresseerd in onze dienst? Meld u vrijblijvend aan!