Een examenjaar is super spannend. Je wilt niets liever dan je zoon of dochter te zien pronken met dat papiertje in zijn/haar hand. Onze bijlesstudent helpt in de optimale voorbereiding naar het eindexamen zodat jouw kind zijn diploma haalt of een punt hoger scoort voor de toelating op zijn of haar vervolgopleiding.

We geven examentraining voor alle vakken en leergangen. Tijdens de examentraining wordt jouw zoon of dochter in kleine groepen klaargestoomd voor de school- en eindexamens. De examentraining duurt 2 a 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma.

Wij werken met eigen ontwikkelde examen oefeningen die aansluiten op de examenstof van nu. Het helpt jouw kind alle examenstof goed in de vingers te krijgen. We herhalen alle stof en begeleiden bij  onderdelen waar hij/zij moeite mee heeft.

Hoe werkt examentraining van DeBijlesStudent?

Onze werkwijze is als volgt:

1

Theorie als basis
Een blok begint met een uitleg over de theorie. Deze uitleg geeft een overzicht van de stof en geeft daarnaast structuur door middel van handige stappenplannen.

2

Samen de voorbeeldopdracht maken
Onze bijlesstudenten maken samen met jou een stappenplan om de opdracht duidelijk en gestructureerd uit te werken.

3

Zelf aan de slag
De leerling maakt zelf een opdracht zonder de hulp van de bijlesstudent. De trainer kijkt vervolgens de opdracht na en zal eventuele fouten individueel met de leerling bespreken.

4

Het oefenexamen
De leerlingen zitten aan tafeltjes in een vergelijkbare opstelling als bij het echte  examen. Ook hier krijgt hij of zij 3 uur de tijd om zelfstandig het examen te maken.

Tarieven

  • Tarieven* op aanvraag. Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en welke periode in het schooljaar.

* exclusief eventuele voorfietskosten.  

Waar

De trainingen worden in de vakantie of weekenden voor de examenperiode gehouden op de eigen locaties van DeBijlesStudent.  Dit kan kan op de volgende plaatsen:

Voor wie en door wie?

Onze examentrainingen zijn voor scholieren van het VMBO, de HAVO en het VWO. Als onze bijlesstudenten zijn zorgvuldig opgeleide examentrainers die qua leeftijd en belevingswereld dicht bij jouw kind staan.

DeBijlesStudent traint in kleine groepen. Onze bijlesstudenten loopt samen met jouw zoon of dochter de examenstof stap voor stap door en geeft waar nodig goede tips en tricks.


Betalen
De examentrainingen betaal je aan het eind van iedere maand met een bankoverschrijving of automatische incasso. In de Algemene Voorwaarden bij punt 8 kun je meer lezen over de betalingsvoorwaarden.

Opzeggen
Je kunt heel makkelijk opzeggen. Stuur ons aan het einde van de maand een en je opzegging is geregeld.

 

Heeft u vragen ?