Privé bijlessen voor een betaalbaar tarief

Wij bieden individuele bijlessen met als doel de kennis en vaardigheden van uw kind te vergroten in een bepaald vak. Onze bijlessen bestaan niet alleen uit vakinhoudelijke hulp, maar ook het maken van onder meer een planning hoort erbij. De bijles wordt op locatie gegeven, bijvoorbeeld thuis of op school. We geven bijlessen aan leerlingen van de basisschool en middelbare school. Onze bijlesstudenten verzorgen bijlessen bij u thuis, op locatie of op school. De bijlessen worden in LeidschendamVoorburg, Leiden, OegstgeestRijswijk, Den Haag, Wassenaar en Voorschoten gegeven.

Huiswerkbegeleiding

Heeft uw kind moeite met leren en/of concentreren? Is het maken van een planning een groot raadsel? Deze problemen zorgen ervoor dat uw kind moeite heeft met het maken van huiswerk. Bijlessen bieden een perfecte oplossing. Samen met een bijlesstudent worden de leerlingen effectief ondersteund en geprikkeld om hun studieresultaten te verbeteren. Leerlingen van de basisschool en middelbare school zijn welkom. We geven huiswerkbegeleiding in LeidschendamVoorburgLeiden,  Den Haag, Den Haag (Wellant College Madestein) en Den Haag (Gravendreef Leidscheveen). Bekijk de verschillende tarieven per vestiging.

Lenteschool

Haalt uw kind het schooljaar niet? Of is hij/zij een twijfel geval? Dan is onze Lente- en zomerschool misschien wel de oplossing. Met extra hulp en begeleiding zullen onze bijles studenten ervoor zorgen dat uw zoon of dochter alsnog doorstroomt naar het volgende schooljaar. De Lente- en zomerschool vindt plaats in de eerste week van de lente- of zomervakantie.