‘Nu wat extra bijles straks een beter resultaat op school.’

Ouders regelen meestal bijles voor hun kind ter aanvulling van het onderwijs. En met wat extra bijles lukt het bijna altijd om die onvoldoendes op het rapport weg te poetsen of het eindexamen te halen. Laat ons je helpen je kind weer vertrouwen te krijgen in het leren. Wat bijspijkeren van vakkennis of wellicht wegwerken van achterstanden om te komen tot een tevreden resultaat.

Bijles voor zowel lagere school als middelbare school

Is het bijles voor de lagere school, huiswerkbegeleiding voor de middelbare school of een examentraining. Afhankelijk van de behoefte van je kind regelen we een geschikte bijlesstudent.

Voor iedere leergang hebben we een geschikte bijlesstudent.  
Bijles is tijdelijk of structureel van aard en kan ondersteuning bieden in verschillende vormen. Welke vorm bij de leerling past, is afhankelijk van de situatie. Vanaf groep 4/5 wordt al bijles basisonderwijs gezocht. Dit kan gaan om bijles spelling, rekenen en zelfs al huiswerkbegeleiding.  Zit jouw kind op de MAVO, HAVO of het VWO dan ligt de hulpvraag al snel bij bijles wiskunde, Frans of Engels. We geven bijles in bijna alle middelbare schoolvakken.

Tarieven

Heeft jouw kind bijles nodig? Dit is ons vaste tarief:

  • €22.50 per 60 minuten*

    *Indien de reistijd voor de student langer dan 15 minuten van deur tot deur is, dan rekent DeBijlesStudent eenmalig €3.50 aan voorfietskosten per gegeven bijles.

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat er een klik is tussen jouw kind en de bijlesstudent. Leren is leuk als het met plezier kan. Is er geen match met de student of ben je ontevreden over de kwaliteit van de bijles, neem dan contact met ons op. Wij regelen een andere bijlesstudent. De eerste bijles nemen wij dan voor onze rekening.

Bijles locaties

Onze bijlesstudenten fietsen en OV-en naar diverse locaties in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam en Voorschoten, Leiden en Oegstgeest. Zij komen bij je thuis, op school of op locaties in woonwijken bij je in de buurt.

Hoe vraag ik bijles aan

Inschrijven
Als je jouw kind via de DIRECT AANMELDEN button inschrijft is de eerste bijles binnen 5 werkdagen te realiseren. Iedere maand kun je aanpassen welk bijlespakket jouw kind nodig heeft. De minimale afname is 1 uur per week.

Betalen
De Bijlesuren betaal je aan het eind van iedere maand met een bankoverschrijving of automatische incasso. In de Algemene Voorwaarden bij punt 8 kun je meer lezen over de betalingsvoorwaarden.

Opzeggen

Uw kind volgt natuurlijk niet eeuwig een bijles. Wanneer het doel is bereikt, is de bijles niet meer nodig en kunt u gemakkelijk en snel opzeggen. Dit doet u door aan het einde van de maand een mail naar ons te sturen. Is uw kind niet tevreden over de bijlesstudent? Laat het ons weten. We gaan dan op zoek naar een nieuwe bijlesstudent.