Wij bieden individuele bijlessen met als doel de kennis en vaardigheden van uw kind te vergroten in een bepaald vak.
Onze bijlessen bestaan niet alleen uit vakinhoudelijke hulp, maar ook het maken van onder meer een planning hoort erbij. De bijles wordt op locatie gegeven, bijvoorbeeld thuis of op school. We geven bijlessen aan leerlingen van de basisschool en middelbare school.

Prijzen

Heeft u interesse in bijles voor uw kind? Dan kunt u uit de volgende vier pakketten* kiezen:

4-8 uur per maand €19,- per uur
9-12 uur per maand €18,- per uur
13-16 uur per maand €17,- per uur
17+ uur per maand €14.50 per uur

*Alle pakketten zijn exclusief eventuele voorfietskosten. Deze kosten worden tijdens het intakegesprek met de ouders besproken.
We werken op contractuele basis. Dit houdt in dat u per maand kunt beslissen welk bijlespakket uw kind nodig heeft. De bijlesstudent neemt naar elke bijles een kaart mee waarop u de gegeven bijlessen kunt aftekenen. U betaalt aan het einde van de maand de lessen.

Op verschillende lokaties

De bijles wordt op locatie gegeven, bijvoorbeeld thuis of op school. We geven bijlessen aan leerlingen van de basisschool en middelbare school. Onze bijlesstudenten verzorgen bijlessen bij u thuis, op locatie of op school. De bijlessen worden in LeidschendamVoorburgLeiden, OegstgeestRijswijkDen HaagWassenaar en Voorschoten gegeven.

Werkwijze

Weet u niet zeker welk pakket uw zoon of dochter nodig heeft? Geen probleem, wij helpen u graag verder. We kijken samen welk pakket het meest geschikt is. De minimale afname van de individuele bijles is 1 uur per week. We gaan ervan uit dat de ingeplande uren ook daadwerkelijk gebruikt worden. Het kan soms voorkomen dat uw kind een week geen bijles kan volgen. Dit overgebleven uur schuift eenmalig door naar de volgende maand. Pas als de maandelijkse pakketuren zijn voldaan, wordt het gemiste uur van de vorige maand ingehaald.

Opzeggen

Uw kind volgt natuurlijk niet eeuwig een bijles. Wanneer het doel is bereikt, is de bijles niet meer nodig en kunt u gemakkelijk en snel opzeggen. Dit doet u door aan het einde van de maand een mail naar ons te sturen. Is uw kind niet tevreden over de bijlesstudent? Laat het ons weten. We gaan dan op zoek naar een nieuwe bijlesstudent.

Bent u niet tevreden? U krijgt het geld van de eerste bijles terug.